Okej nu kör vi, första inlägget för 2014! Och jag tänkte börja med att tipsa er om fortsättningen på det jag tyckte var det bästa nya inslaget under 2013. Innehållsbyråns KNTNTs frukostseminarier.

Förra året upptäckte jag där en bra mix av nätverkande innan föreläsningen och KNTNTs glada vilja att dela med sig av sin kunskap till oss intresserade. Själv hade jag inte haft något emot om den startade en halvtimma senare för oss utanför Göteborg, men det är väl värt den tidiga morgonen.

Under våren bjuder KNTNT på 5 tillfällen att komma och lyssna på intressanta talare från kommunikationsbranschen. Innan kan du äta frukost och träffa andra som är intresserade av kommunikation. Förra gången jag var där hamnade jag i ett intressant samtal om e-handel och fick många bra tips om relationsmarknadsföring.

Första tillfället 16 januari – Öka din synlighet online

Första tillfället i år blir den 16 januari då Magnus Äng ska berätta om hur sökmotoroptimering har förändrats de senaste åren. Direkt en bra idé då vad man ska göra för att synas i sökningar ändras nästan dagligen. Eller så kanske det bara känns så? Få reda på det den 16 januari.
Tanken är att bra innehåll och bra spridning i sociala medier alltid ska leda till bättre synlighet. Men vad är bra spridning? Magnus kan förhoppningsvis klara upp det för oss då han arbetat med e-handel och digital marknadsföring sedan 1999 och har hjälpt bland annat Tetra Pak till bättre spridning. 

Undervisare, grundare och kakbakare – Magnus Äng

Magnus är idag grundare till TopVisible och undervisar på Berghs School of Communication. Men roligast tycker jag är att han också är delägare till Euroflorist.com, skickatårta.se och tårtdekoration.com då jag har ett stort intresse för bakning och dekoration och tycker om att träffa likasinnade.
Det ska bli kul att träffa denna Magnus och diskutera både kommunikation och tårta. Jag har redan anmält mig till eventet. Det är såklart helt gratis att gå (tack till KNTNT). Följ den här länken om du vill läsa mer och anmäla dig!
Tid: Frukost från 07.30, Föreläsning 08.00 – 09.00, Eftermingel till 09.30
Dag: Torsdag 16 januari
Plats: Visual Arena, Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3, Göteborg.
Om datum eller ämne inte passar dig, glöm inte att du kan läsa och anmäla dig till 4 andra tillfällen i år. Vi ses nästa vecka och kom ihåg att anmäla dig snabbt då platserna snabbt tar slut av erfarenhet från förra året.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

En kommentar på “5 nya frukostseminarier med KNTNT!

  1. Kul med nätverk, awesomah powah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation